Hoi. Wij zijn Kim en Elinor.

Wij beschouwen de week per dag, dat zijn er meestal zeven. De week heeft ontelbare ingangen en een aantal kleuren. Dat kan kort, lang of met een klik op de knop. Dit is een week met en een week zonder. Vanuit Amsterdam en Nijmegen en uiteraard ter plaatse.

Wij kennen elkaar al lang en zien elkaar te weinig. Op deze manier weten we precies wat de ander doet daar, dan en toen. Het idee ontstond op een avond met zoveel wijn dat Elinor drie dagen lang een kater had. Kim had vooral goede moed. Nu is deze website er. We stellen ons even voor:

Elinor Archer studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en werkt als freelancer in de culturele sector oa. bij Stichting Liniebreed Ondernemen, Stichting Nieuwe Helden, Festival Crossing Border en de Roode Bioscoop. Eerder maakte ze samen met Kim literaire programma’s voor Festival Mooie Woorden in Utrecht. Ze heeft een stacaravan in Ermelo en wil al tijden een beukennootjestaart bakken.

Kim van Kaam studeerde Nederlands en Literatuurwetenschap in Utrecht, was daar hoofdredacteur van Frame en organiseerde er met Elinor literaire programma’s voor Festival Mooie Woorden. Inmiddels is ze verhuisd naar Nijmegen, de leukste stad met de mooiste brug van Nederland. Ze werkt als redacteur en programmamaker bij De Nieuwe Oost | Wintertuin en coördineert de talentontwikkeltrajecten van 26 schrijvers. Daarnaast geeft ze les bij de opleiding Creative Writing aan ArtEZ en is ze bestuurslid van het literaire tijdschrift De Optimist.

Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door Sebastiaan Andeweg, die naast een engelengeduld ook veel schrijftalent heeft. Dat kun je hier lezen.